Mobile App Development

Mobile App Development

Android/iOs/Windows

Web razvoj

Web razvoj

Razvoj svih vrsta web aplikacija. Intuitivna poslovna Web rešenja.

Inovacije u radu

Inovacije u radu

Inovacije su u srži DNK naše kompanije. To je ono što nam pomaže da se izdvojimo u prepunoj oblasti našeg poslovanja. Sa naglaskom na unapređenje potreba poslovnog sistema, naša tehnološka rešenja daju našim klijentima značajnu prednost u odnosu na njihove konkurente.

Prilagođena web rešenja

Prilagođena web rešenja

Svako rešenje prilagđavamo jasnim potrebama klijenata. Na osnovu analize ciljeva i prioriteta, definišemo jasan razvojni model projekta i uz saradnju za klijentom, projket prolazi kroz sve faze razvoja i nakon poslednje faze testiranja, isporučujemo rešenje.

Interlink je savršen tim eksperata koji se bavi web razvojem, web dizajnom i online marketingom. U našem timu su stručnjaci u svojim oblastima, sa preko 150 godina kombinovanog iskustva. Zato smo u mogućnosti da vam ponudimo najbolju uslugu u oblasti web dizajna, razvoja web prezentacija, CMS rešenja, Web shop sajtova (online prodavnica), razvoja aplikacija za mobilne (Android i iOs aplikacije) i online marketinga. Mi analiziramo vaše zahteve, ispunjujemo vaše ciljeve, i pomoažemo vam da budete agilniji, konkurentniji i profitabilniji.
Istražite naš sajt i pogledajte naše inovacije u radu.