Rukovođenje korisničkim odnosima (RKO)

Da bi vaš posao dostigao svoj maksimalni potencijal to zahteva skup kvalitetnih i moćnih alatki koje rade zajedno. Na primer, rukovođenje novim poslom od njegovog preuzimanja do konverzije može biti dugačak i zbunjujuć proces koji zahteva bezbroj izvora. Da bismo pojednostavili pridobijanje novih klijenata, kao i svakodnevno poslovno delovanje, razvili smo naš lični ali još uvek ne zvanično priznati patent, odnosno softver za rukovođenje korisničkih odnosa izuzetno lak za korišćenje, i koji je i kancelarijski interaktivan.

Sa našim RKO softverom, mi vam omogućavamo da rukovodite vašim poslovanjem koristeći samo jedan sistem, uključujući korisnički servis, prodaju, marketing, rukovođenje projektom, praćenje računa i troškova, kao i modulima ljudskih resursa, koji vam omogućavaju da rukovodite i da organizujete svaki aspekat vašeg posla.

  • Sa našim sofisticiranim programskim paketom sa određenim poslovnim alatkama koji povećava prihode i povećava zadržavanje korisnika na sajtu.
  • Imajte pristup ozbiljnim poslovnim rešenjima koji su prethodno bili dostupni samo najvećim korporacijama; naš RKO programski paket će vam omogućiti sve karakteristike potrebne da vodite vaš posao.