Korisnički interfejs / Iskustvo korisnika

Korisno. Jednostavno. Intuitivno. Ovo su reči koje se traže od superiornog dizajna, i primenjuju se na svaki aspekat vašeg posla, od vaše kancelarije do vašeg vebsajta. Korisnički interfejs dizajn se svodi na to da se složene stvari pojednostavljuju i da se od običnih stvari naprave neobične. Takođe se odnosi i na poznavanje ciljeva vaših klijenata i predviđanje njihovih postupaka i očekivanja, a da se pritom zadržava taj osetljivi balans između postizanja vizuelnog “vau” faktora i jednostavne funkcionalnosti.

Kod nas u Web Solutions-u, suština svega što radimo jeste da vam obezbedimo najbolje u korisničkom interfejs dizajnu. Međutim, imati interfejs jednostavan za korišćenje ne garantuje nužno i pozitivno korisničko iskustvo - sa svim što dizajniramo, naš fokus se zasniva na stvaranje konteksta, navigacije, i posebnih karakteristika koje će privlačiti nove posetioce i zadržavati stare klijente da se stalno vraćaju. Bilo da je to kreiranje vebsajta, elektronske platforme za reklamiranje, ili aplikacija za mobilne, mi radimo sa vama u svakom trenutku kako bismo obezbedili da vaše onlajn prikazivanje pruži najbolje moguće iskustvo korisnicima.

Mi vam omogućavamo kompletno urađen i vremenski testiran proces koji će stvoriti idealno iskustvo za vaše posetioce. Mi ne samo da učimo sve o vašim poslovnim ponudama, mi takođe učimo i o željama i potrebama vaših klijenata da bismo stvorili onlajn okruženje koje udovoljava njihovim potrebama. To radimo da bismo poboljšai vaš odnos sa vašim posetiocima, što rezultira da vaša kompanija preuzme vođstvo u svom poslu, poveća broj konverzacija, i uopšteno rezultira boljim poslovanjem.

Naš posvećeni tim dizajnera i stvaraoca je sertifikovan za dizajn i odličan za korisnički interfejs, kao i za iskustvo korisnika u kreiranju sajtova i aplikacija koje ne samo da udovoljavaju potrebama korisnika, već ujedno predstavljaju potrebe i ciljeve vašeg poslovanja. Čak i nakon objavljivanja vašeg sajta, proces nije završen, jer mi nastavljamo da posmatramo interakciju sa korisnicima da bi smo redukovali odskakanje pri pristupu stranici i da bismo povećali vreme koje provedu na vašem sajtu. Analiziramo korisničku navigaciju da bismo poboljšali upotrebnost sajta, i testiramo različite promene dizajna da bismo poboljšali iskustvo korisnika. Sve u svemu, sa Web Solutions-om  vi nikada ne morate da brinete da li vaši korisnici dobijaju najbolje od vašeg sajta ili aplikacije, ili da li su vaši interesi prikazani u najboljem svetlu. Naš kompletno urađen dizajn i proces razvijanja vam to garantuju.