Kompanija

Interlink sačinjava tim web dizajnera, specijalista zaduženih za razvoj na internetu, i specijalista za onlajn marketing sa 150 godišnjim kombinovanim iskustvom kako bismo vam pružili najbolje za web razvoj i za onlajn marketinške usluge. Mi vas slušamo i pomažemo vam da ostvarite važe ciljeve – tako što vas pravimo preduzimljivijim, konkurentnijim i profitabilnijim. Mi smo vaš web odeljak na poslu.

Naša priča

Osnovan 2007, Interlink je napravljen kako bi srednjim i preduzećima u razvoju pružio revolucionarna web rešenja i onlajn marketinške usluge. Tokom prvih nekoliko godina, kompanija je napravila znatan napredak od lokalne operacije koja je bila prisutna samo u Beogradu, do kompanije koja radi na globalnom nivou, preuzimajući sve veće klijente kako i sama kompanija raste.

Naš model

Naša web rešenja i onlajn marketinške usluge su dizajnirani prema našem modelu Web odeljka. Ovaj model je uspešno primenjen na globalni portfolio klijenata širom sveta. Mi se dosta ponosimo našim višestrukim patentom sa softverskim aplikacijama koje smo napravili, kao i sa našim elektronski sajtovima za razmenu informacija koji su i nagrađivani. Web Solutions se razvio od lokalnog provajdera koji pruža rešenja za elektronsku razmenu do cenjene kompanije sa celokupnim uslugama za web rešenja.

Mi se fokusiramo na pružanje revolucionarnih web rešenja i onlajn marketinških usluga kako malim tako i srednjim preduzećima. Kompanija je ponosni partner prekupaca i servisnih preduzeća širom zemlje i takođe je i web odeljak koji ubire najviše poverenja u Srbiji.

Naša filozofija

Interlink-u su najbitniji ljudi. Naši klijenti, partneri i zaposleni su centar našeg poslovanja. Naš tim radi naporno kako bi postigao uspeh za naše klijente, jer kada njihove komanije postignu uspeh i mi smo uspeli. Transparentna i otvorena komunikacija vodi svaki korak našeg posla pre, tokom i nakon prodaje. Mi težimo ka marketinškim proizvodima i uslugama koji ispunjavaju potrebe naših klijenata. Ispunjavajući očekivanja naših klijenata, mi težimo da stvorimo jedan dugoročni odnos.